Fotoreportage honden

Voorafgaand aan de fotoreportage

Wanneer u interesse heeft in een fotoreportage dan kunt u contact opnemen voor meer informatie. Wanneer u besluit een fotoreportage te boeken, nemen we eerst uw wensen door. Ook kijken we naar een geschikte locatie denk hierbij aan een mooie natuurlijke plek met water, struiken, bomen, gras, bloemen, etc. We spreken een datum en tijd af en een aantal dagen voor de fotoreportage ontvangt u nog een e-mail met praktische tips.

Fotoreportage

Een fotoreportage van Eldé-fotografie bevat het volgende:

  • Zelf in te vullen fotoshoot op locatie.
  • Minimaal 10 foto's per hond op webformaat met logo voor internetgebruik.
  • Twee digitale foto's op groot formaat.

 

De prijs van een fotoreportage voor een hond: €35,-

Bij meerdere honden op 1 locatie geldt er een tarief van €25,- per hond.

 

Deze prijzen zijn exclusief reiskosten; €0,19 per kilometer vanaf postcode 7065BA.

Tijdens de fotoreportage

Na de kennismaking bespreken we nogmaals de wensen en bekijken we de omgeving. We zullen verschillende plekjes gebruiken om mooie gevarieerde foto's te maken.We beginnen met portret- en standfoto's en indien gewenst worden hierna de actiefoto's gemaakt. Ik vind het belangrijk dat het dier ongedwongen en puur op de foto staat, hierdoor nemen we alle tijd tijdens de fotoshoot om op ons gemak foto's te maken.

Na de fotoreportage

Binnen 7 dagen ontvangt u via de mail minimaal 10 foto's op webformaat met logo voor internetgebruik. Van deze foto's mag u twee foto's uitkiezen, deze ontvangt u op origineel formaat en zijn geschikt voor privégebruik of om af te drukken.

Het is altijd nog mogelijk om meer foto's na te bestellen.

©2011-2015 Eldé-fotografie. Alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden